Siirry sisältöön

Keitä me olemme?

Värikkäitä piirroshahmoja, erilaisia esteellisyyksiä erottuu, mm- pyörätuoleja.
Uudistuva ja moninainen vammaistyö Uudellamaalla -hankkeen muodostaa vammaistyön asiantuntijaorganisaatioissa, toisen asteen oppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa työskentelevien ihmisten joukko. Tutustu meihin ja ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu koordinoi hanketta

Projektipäällikkö Tea Kairi: ”Pidän yhteisestä ideoinnista ja ajatusten pallottelusta. Innostun helposti varsinkin tässä porukassa ja viihdyn työssä myös kokonaisuuksia hahmotellen. On aivan huippua olla mukana edistämässä vammaistyön vahvempaa tulevaisuutta hankkeen projektipäällikkönä.”

Hankeasiantuntija Essi Nuotio: ”Hankkeessa minua motivoivat erityisesti työn merkityksellisyys ja mahdollisuus vaikuttaa tärkeisiin yhteiskunnallisiin teemoihin. Arvostan keskusteluja, kohtaamisia ja innostavaa yhdessä tekemisen meininkiä.”

Viestinnän asiantuntija Venla Tuohino: ”Kehitän tälle hankkeelle mukaansatempaavaa viestintää ja toivon, että saisimme matkan varrella mahdollisimman monta uutta ihmistä harkitsemaan vammaisalan työmahdollisuuksia.”

Diakonissalaitos

Projektipäällikkö Johanna Siitonen: ”Toimin hankkeessa Diakonissalaitoksen puolella projektipäällikkönä. Työssäni parasta on erilaiset kohtaamiset ja yhteisen ymmärryksen rakentaminen. Koen oman supervoimani olevan uteliaisuuden, siitä ymmärryskin lopulta poikii.”

Projektikoordinaattori Heli Sutinen: ”Innostun erilaisten ihmisten ja yhteisöjen tarpeiden, tunteiden, motiivien ja tavoitteiden tunnistamisesta palvelumuotoilun menetelmin. Ja kaiken tämän ymmärryksen kiteyttämisestä elämänmakuiseen, helposti sisäistettävään ja hyödynnettävään muotoon.”

Tukena-säätiö

Essi Vertanen: ”Työskentelen Tukena-säätiössä hankkeen suunnittelijana. Monipuolinen työkokemukseni tukea tarvitsevien ihmisten parista on tuonut mukanaan suuren palon vammaistyön vetovoiman lisäämiseen sekä alan kehittämiseen. Innostun ja inspiroidun ihmisistä ja kohtaamisista.”

Taija Halme: ”Työskentelen koulutuspäällikkönä Tukena-säätiössä. Olen ratkaisukeskeinen työyhteisöjen kehittäjä. Työssäni tuen kehitysvamma-alan työyhteisöjä voimaan hyvin.”

Nora Korhonen: ”Olen itse elänyt vammaistyön vetovoimaa ja sen monipuolisia työmahdollisuuksia todeksi toistakymmentä vuotta. Tätä nykyä työskentelen Tukenalla suunnittelijana.  Työni suola on edelleen aidot kohtaamiset ihmisten kanssa ja se, että tietää tekevänsä jotain aidosti merkityksellistä.”

STEP-koulutus

Tanja Ylhäinen: ”Työskentelen STEP-koulutuksessa hankkeen sisältövastaavana opettajana. Suunnittelen ja toteutan verkkomateriaaleja vammaistyön koulutuksiin ja perehdytyksiin yhdessä hankkeen muiden toimijoiden kanssa. Hankkeessa on motivoivaa, että voi hyödyntää omaa osaamistaan ja asiantuntijuuttaan sekä oppia uutta yhteistyössä muiden kanssa.”

Tiina Kuusisto: ”Olen Tiina Kuusisto ja toimin STEP-koulutuksessa verkkopedagogiikan kehittäjänä. Kehitän erilaisia verkkopedagogisia ratkaisuja ja toimintatapoja, sekä toimin opettajien apuna digiasioissa. Innostun helposti erilaisista asioista ja pidän mielen avoimena uusille jutuille. Aina voi oppia jotain uutta ja ihmeellistä”

Suomen Diakoniaopisto

Projektipäällikkö Katja Lammi: ”Katson maailmaa positiivisten silmälasien läpi. Olen pohdiskeleva ja keskusteleva tiimityöntekijä. Vammaistyö on lähellä sydäntäni. Erityisesti itsemääräämisoikeuden ja osallisuuden näkökulmat kiinnostavat ja kirvoittavat keskusteluun.”

Projektityöntekijä, asiantuntija Antti Parviainen: ”Uteliaisuuteni on ohjannut minua läpi työurani, kiinnostus ihmisiin ja ihmisistä. Itsetuntemus, humanistisuus, ryhmä ohjautuvuus, vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen niin omassa kuin muidenkin toiminnassa ovat mielestäni esihenkilötyön kulmakiviä. Niiden oppiminen ja kehittäminen ovat jatkuvaa matkantekemistä – yksin ja yhdessä.”

Yhteystietomme löydät täältä.